Doedorp 2021

Goed nieuws! Je bent dit jaar weer welkom om een dag op Doedorp te komen spelen en ontdekken! Ook dit jaar is het even anders dan normaal op het grote veld bij de Breuly, en helaas zullen we geen hutten bouwen.

Maar….we hebben wel veel leuke andere activiteiten voor jullie in petto!
Denk bijvoorbeeld aan proefjes, tingieten, escaperoom, broodjes bakken, knutselprojecten en meer! 

Heb jij hier ook zoveel zin in?

Schrijf je dan nu in om met je vriendjes en vriendinnetjes op één van de dagen maandag 30 augustus t/m vrijdag 3 september van 9.30 – 15.00 mee te komen spelen op Scoutinggebouw Subanhara Liemersgroep. (Slenterweg 29, Zevenaar)

Kaarten kun je halen bij Rebers Boek en Buro of Spar Leenders.

Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook!

Informatie voor de mama’s en papa’s: Helaas moeten we erop aandringen dat ieder kind tussen 6 en 12 jaar maar één dag meedoet, dit om voldoende plekken te kunnen bieden voor alle kinderen die mee willen doen. Voor de kleuters (4-5 jaar) is er een weekprogramma, zij worden maandag tot en met vrijdag tussen 12.30-15.00 verwacht.

De kosten bedragen:

Kleuters van 4 t/m 5 jaar: € 9,50 per week excl. overblijven.
Kinderen van 6 t/m 12 jaar: € 6,50 per dag incl. overblijven (eigen lunch meebrengen).

Voor kinderen met een Gelrepas, aangesloten bij de Voedselbank of Stichting Leergeld is Doedorp gratis. Neem hiervoor contact op via de Voedselbank of Stichting Leergeld, of onze contact pagina.

Meer informatie kun je vinden op doedorp.nl/doedorp-2021!

Houd er rekening mee dat door de coronacrisis het helaas kan zijn dat we op een later tijdstip alsnog het evenement moeten afgelasten. Mocht dit zo zijn dan hoort u hier zo snel mogelijk meer over.