Doedorp 2021

Goed nieuws! Je bent dit jaar weer welkom om een dag op Doedorp te komen spelen en ontdekken! Ook dit jaar is het even anders dan normaal op het grote veld bij de Breuly, en helaas zullen we geen hutten bouwen.

Maar….we hebben wel veel leuke andere activiteiten voor jullie in petto!
Denk bijvoorbeeld aan proefjes, tingieten, escaperoom, broodjes bakken, knutselprojecten en meer! 

Heb jij hier ook zoveel zin in?

Schrijf je dan nu in om met je vriendjes en vriendinnetjes op één van de dagen maandag 30 augustus t/m vrijdag 3 september van 9.30 – 15.00 mee te komen spelen op Scoutinggebouw Subanhara Liemersgroep. (Slenterweg 29, Zevenaar)

Kaarten kun je halen bij Rebers Boek en Buro of Spar Leenders.

Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook


Doedorp 2021

Wat leuk dat je een kaartje hebt gekocht voor Doedorp! Helaas hebben we dit jaar geen groots Doedorp aan de Breuly. Gelukkig hebben we een alternatieve locatie gevonden waardoor Doedorp dit jaar eenmalig plaats kan vinden in het Scoutinggebouw van Subanhara op de Slenterweg 29, van 30 augustus t/m 3 september. 

Een kort programmaoverzicht

Beleef de spanning van Doedorp 2021 in een week van avontuur en leuke activiteiten! Dit jaar hebben we in ieder geval de volgende activiteiten: de knutselhoek, het springkussen, de spelletjeshoek, een hoek met proefjes, het tingieten en nog veel meer.

Wat u als ouder wilt weten

Telefonische bereikbaarheid voor noodgevallen

Tijdens Doedorp is er altijd iemand van de organisatie aanwezig. Ook zijn zij in geval van nood te bereiken op telefoonnummer 0316-79 45 41.

EHBO

Er is een continu bemande EHBO-post op het terrein. Er zijn dagelijks meerdere gediplomeerde EHBO’ers op deze post en op het terrein aanwezig. Daarbij hebben wij ook een huisarts in Zevenaar bereid gevonden om ook dit jaar de deelnemers van Doedorp, indien nodig, te behandelen. Mocht uw kind medische bijzonderheden hebben, bijvoorbeeld allergieën, overgevoeligheden, ADHD, vermeld dit dan duidelijk op de kaart van uw kind.

 

Verkeersregelaars

Tijdens het brengen en halen staan er verkeersregelaars voor u klaar. De aanwijzingen van de verkeersregelaars dienen te allen tijde opgevolgd te worden voor uw en onze veiligheid.

 

Kom met de fiets

Omdat Doedorp 2021 dit jaar op een andere locatie plaatsvindt waar geen mogelijkheid is om te parkeren, willen we u dringend verzoeken om samen met uw kind of kinderen op de fiets naar het Scoutinggebouw van Subanhara te komen op de Slenterweg 29.

 

Eten & drinken

Gedurende de hele dag staat er drinken voor de kinderen klaar en tijdens de pauze wordt er melk en fruit uitgedeeld. Het is daarom belangrijk dat u eventuele allergieën en overgevoeligheden op de kaart van uw kind vermeldt.

 

Overblijven

Rond 12:00 uur is er een lunchpauze. De kinderen van 6 t/m 12 jaar blijven over en dienen daarom zelf een lunchpakketje mee te nemen. Kleuters hoeven geen eten en drinken mee te nemen, aangezien zij pas 12:30 beginnen.

 

Wat moeten de kinderen zelf meenemen

Kinderen van 6 t/m 12 jaar

        Een goed humeur!
        De dagkaart
        Lunchpakketje voor tussen de middag
        Stevige schoenen voor bij de buiten activiteiten

 

Kleuters van 4 t/m 5 jaar

De kleuters hebben op een eigen stuk terrein een aan hun leeftijd aangepast programma. Elke middag beleven ze het dagthema d.m.v. leuke spelletjes en lekker knutselen. Tussendoor krijgen ze iets lekkers te eten en te drinken.

Enkele tips

  • Bij zonnig weer is het raadzaam uw kinderen thuis goed in te smeren met zonnebrandcrème. Een T-shirt verdient de aanbeveling boven een hemdje. Sommige kinderen hebben een petje nodig.
  • Regenkleding kan (helaas) soms ook nodig zijn. Bij regen ook graag laarzen of gesloten stevige schoenen.
  • Kinderen leggen hun kleding, tassen en andere eigendommen vaak zomaar ergens neer. Het is daarom aan te bevelen alle spullen van uw kind te voorzien van naam, adres en telefoonnummer.
  • Verloren voorwerpen kunnen gedurende de week door u teruggevonden worden vooraan bij de in- en uitgang van het terrein.
  • Mocht u na Doedorp nog spullen missen, dan kunt u tot 3 weken na Doedorp contact opnemen met de organisatie op telefoonnummer 0316-79 45 41.

Openingstijden

Plaats

Doedorp wordt georganiseerd van 30 augustus t/m 3 september bij het Scoutinggebouw van Subanhara op de Slenterweg 29.

Openingstijden

Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar: 09:30 tot 15:00 uur. (inloop vanaf 09:00 uur)

Voor kleuters van 4 t/m 5 jaar: 12:30 tot 15:00 uur. (inloop vanaf 12:15 uur)

Informatie

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via de contact pagina
of telefonisch op 0316-79 45 41

 


 

Houd er rekening mee dat door de coronacrisis het helaas kan zijn dat we op een later tijdstip alsnog het evenement moeten afgelasten. Mocht dit zo zijn dan hoort u hier zo snel mogelijk meer over.