Doedorp 2024

Wij zijn druk bezig met de organisatie van Doedorp 2024! 
Uiteraard gaan we ons best doen om dit jaar weer een ouderwets gezellig Doedorp te organiseren, met hutten bouwen, proefjes, tingieten, escaperoom, broodjes bakken, knutselprojecten en meer! 

Doedorp 2024 is van maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus.

Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook!


Doedorp 2024

Wat leuk dat je een kaartje hebt gekocht voor Doedorp! Dit jaar is Doedorp weer aan de Breuly! 

Een kort programmaoverzicht

Beleef de spanning van Doedorp 2024 in een week van avontuur en leuke activiteiten! Dit jaar hebben we in ieder geval de volgende activiteiten: hutten bouwen! de knutselhoek, het springkussen, de spelletjeshoek, een hoek met proefjes, een springkussen en nog veel meer.

Wat u als ouder wilt weten

Telefonische bereikbaarheid voor noodgevallen

Tijdens Doedorp is er altijd iemand van de organisatie aanwezig. Ook zijn zij in geval van nood te bereiken op telefoonnummer 0316-79 45 41.

EHBO

Er is een continu bemande EHBO-post op het terrein. Er zijn dagelijks meerdere gediplomeerde EHBO’ers op deze post en op het terrein aanwezig. Daarbij hebben wij ook een huisarts in Zevenaar bereid gevonden om ook dit jaar de deelnemers van Doedorp, indien nodig, te behandelen. Mocht uw kind medische bijzonderheden hebben, bijvoorbeeld allergieën, overgevoeligheden, ADHD, vermeld dit dan duidelijk op de kaart van uw kind.

 

Verkeersregelaars

Tijdens het brengen en halen staan er verkeersregelaars voor u klaar. De aanwijzingen van de verkeersregelaars dienen te allen tijde opgevolgd te worden voor uw en onze veiligheid.

 

Kom met de fiets

Omdat de parkeergelegenheid bij de Breuly beperkt is vragen we u om zoveel mogelijk per fiets naar Doedorp te komen. Zo voorkomen we verkeersopstoppingen en kunnen we een betere doorstroming garanderen bij het brengen en ophalen van uw kinderen.

 

Eten & drinken

Gedurende de hele dag staat er drinken voor de kinderen klaar en tijdens de pauze wordt er melk en fruit uitgedeeld. Het is daarom belangrijk dat u eventuele allergieën en overgevoeligheden op de kaart van uw kind vermeldt.

 

Overblijven

Rond 12:00 uur is er een lunchpauze. De kinderen van 6 t/m 12 jaar blijven over en dienen daarom zelf een lunchpakketje mee te nemen. Kleuters hoeven geen eten en drinken mee te nemen, aangezien zij pas 12:30 beginnen.

 

Wat moeten de kinderen zelf meenemen

Kinderen van 6 t/m 12 jaar

 • Een goed humeur!
 • Je bandje
 • Een hamer (voorzien van je naam)
 • Lunchpakket voor tussen de middag
 • Kleding die vies mag worden
 • Stevige schoenen i.v.m. spijkers
 • Bij warm weer, een extra flesje water

 

Kleuters van 4 t/m 5 jaar

De kleuters hebben op een eigen stuk terrein een aan hun leeftijd aangepast programma. Elke middag beleven ze het dagthema d.m.v. leuke spelletjes en lekker knutselen. Tussendoor krijgen ze iets lekkers te eten en te drinken.

Enkele tips

 • Bij zonnig weer is het raadzaam uw kinderen thuis goed in te smeren met zonnebrandcrème. Een T-shirt verdient de aanbeveling boven een hemdje. Sommige kinderen hebben een petje nodig.
 • Regenkleding kan (helaas) soms ook nodig zijn. Bij regen ook graag laarzen of gesloten stevige schoenen.
 • Kinderen leggen hun kleding, tassen en andere eigendommen vaak zomaar ergens neer. Het is daarom aan te bevelen alle spullen van uw kind te voorzien van naam, adres en telefoonnummer.
 • Verloren voorwerpen kunnen gedurende de week door u teruggevonden worden vooraan bij de in- en uitgang van het terrein.
 • Mocht u na Doedorp nog spullen missen, dan kunt u tot 3 weken na Doedorp contact opnemen met de organisatie op telefoonnummer 0316-79 45 41.

Openingstijden

Plaats

Doedorp wordt georganiseerd van 12 augustus t/m 16 augustus op de ligwijde van voormalig zwembad de Breuly.

Openingstijden

Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar: 09:30 tot 15:00 uur. (inloop vanaf 09:00 uur)

Voor kleuters van 4 t/m 5 jaar: 12:30 tot 15:00 uur. (inloop vanaf 12:15 uur)

Informatie

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via de contact pagina
of telefonisch op 0316-79 45 41