Programmaoverzicht

Beleef de spanning van Doedorp 2023 waarbij het thema Jungle is. Eén week van avontuur en leuke activiteiten! Zoals altijd zijn er de bouwhoeken, de spelletjeshoek, de knutselhoek en nog veel meer. Deze hoeken zijn bijna elke dag open. Hieronder staat een kort overzicht van wat er iedere dag op Doedorp te beleven is.

Maandag


De officiële Doedorp opening. Daarna beginnen we uiteraard met het bouwen van de hutten en ‘s middags gaan ook de eerste hoeken open.

Dinsdag

Zoals ieder jaar is er ook dit jaar op de dinsdag weer een springkussen, maar natuurlijk kan je altijd verder bouwen aan je hut of een kijkje nemen in een van de vele hoeken.

Woensdag

Vandaag mag je weer verder aan de hut bouwen en zijn alle hoeken de hele dag open. ’s Middags komt misschien de brandweer.

Donderdag

’s Ochtends gaan we handelen. Het is de bedoeling dat je spulletjes van thuis meeneemt die jij bijvoorbeeld zelf niet leuk meer vindt Vraag wel aan je ouders of je de spulletjes mee mag nemen (misschien dat zij ook nog wel iets hebben dat je mag verhandelen). Je kan deze spullen ’s ochtends verkopen voor Doedorpgeld en met dit geld kan jij dan weer “nieuwe” dingen aanschaffen bij andere kinderen.
Je hoeft geen echt geld mee te brengen!

Vrijdag

’s Ochtends maken we de hutten extra schoon en extra mooi, want jouw vader, moeder, opa en oma mogen ’s middags komen kijken op de oudermiddag. Vanaf 13:00 uur is je familie welkom. De hoeken zijn dan open en er is nog veel meer! Je vader, moeder , opa en oma mogen natuurlijk met alle activiteiten meedoen.
Aan het eind van de middag sluiten we Doedorp af met de ontknoping van het toneelspel.

LET OP: Vanwege het eindspel gaan de wijken dicht om 14:00 uur. Vanaf dan kan je dus niet meer je hut laten zien, maar er is nog wel veel meer op het veld te doen, zoals het eindspel van het toneel!