Vragen

Veelgestelde vragen

Wanneer start de voorverkoop?
Zie de pagina Openingstijden en kosten
Wij hebben een Gelrepas. Hoe kom ik aan een weekkaart?

Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar de receptie van Caleidoz op telefoonnummer 0316-24 32 04. En geef het volgende aan ons door:

Naam kind

Adres

Leeftijd

Het nummer van de Gelrepas

Het telefoonnummer waarop je ouders/verzorgers tijdens Doedorp bereikbaar zijn

Bijzonderheden (allergie, aandoening etc.)

Neem de Gelrepas mee op maandagochtend 13 augustus.

Heel veel plezier op Doedorp!

Waar kan ik een weekkaart kopen?
Zie de pagina Openingstijden en kosten
Wat kost een week- of dagkaart?
Zie de pagina Openingstijden en kosten
Ik heb geen weekkaart, kan mijn kind toch nog meedoen met Doedorp?
Aan de kassa van Doedorp zijn dagkaarten te koop. De afgelopen jaren is Doedorp uitgegroeid tot een evenement waar +/- 600 kinderen aan deelnemen. Dit is gezien het terrein en faciliteiten ook de maximale omvang van het evenement. Het kan dus zijn dat, indien u geen weekkaart heeft aangeschaft, de maximale hoeveelheid deelnemers op een dag bereikt is voordat uw kind(eren) binnen zijn. In dat geval is het helaas niet mogelijk om deel te nemen aan Doedorp op die dag. Kinderen die eerder een dagkaart hebben gekocht hebben dus geen voorrang op kinderen die nog niet eerder geweest zijn die week.
Mijn kind is nog geen 6, mag hij al naar een bouwwijk?

Kinderen die tijdens Doedorp nog geen 6 zijn kunnen in principe niet in de bouwwijken geplaatst worden. In de praktijk blijkt dat deze kinderen te veel hulp nodig hebben bij het bouwen en die hulp is (helaas) niet altijd beschikbaar. Voor kinderen die 5 jaar oud zijn (bijna 6) en aankomend schooljaar starten in groep 3 maken we een uitzondering.

Mijn kind is (net) 6, mag hij nog meedoen met de kleuters?

Vanaf 6 jaar gaan kinderen in principe naar de bouwwijken voor 6 t/m 12 jaar. Mocht u als ouder het idee hebben dat uw kind liever nog een jaar bij de kleuters mee zou willen doen dan is dit echter geen probleem. Let wel op, het aantal plaatsen bij de kleuters is beperkt!

Mijn kind is nog geen 9, mag hij bij zijn oudere broer/zus/vriendjes in de oudste wijk?
Wij hebben een alle-leeftijden-wijk hiervoor ingericht. De oudste wijken zijn alleen bedoeld voor kinderen van 9 t/m 12 jaar.
Ik kan op vrijdagmiddag niet naar de hut van mijn kind(eren) komen kijken. Is het mogelijk om dit op een ander tijdstip te doen?

De vrijdagmiddag is de enige mogelijkheid voor het bekijken van de hutten van de kinderen en de overige activiteiten. Het is helaas niet mogelijk om hier uitzonderingen voor te maken.

Mijn kind komt voor het eerst, wat moet hij/zij meenemen?
Zie menu Voor ouders.
Mijn kind heeft een allergie. Bij wie moet ik me melden voor informatie?

Elke ochtend zal bij de ingang iemand van de EHBO klaarstaan om u bij te staan en informatie te verstrekken en ontvangen. De EHBO is centraal gelegen op het veld en kan uw kind helpen bij het nemen en/of het beheren van medicijnen.

Mijn kind gebruikt medicijnen. Bij wie moet ik me melden voor informatie?

Elke ochtend zal bij de ingang iemand van de EHBO klaarstaan om u bij te staan en informatie te verstrekken en ontvangen. De EHBO is centraal gelegen op het veld en kan uw kind helpen bij het nemen en/of het beheren van medicijnen.