Faciliteiten

Veiligheid staat voorop. Doedorp zorgt daarvoor zowel op het terrein als de route ernaartoe. Hieronder vindt u alle informatie hierover.

Brengen en ophalen

Verkeersregelaars

Tijdens het brengen en ophalen van de kinderen staat er officiële en gediplomeerde verkeersregelaars voor u klaar. De aanwijzingen van de brigadiers dienen ten alle tijden opgevolgd te worden voor uw en onze veiligheid.

Route

Fietsen

Het handigste is om met de fiets naar Doedorp te komen. Naar Doedorp toe is een fietsstrook en bij de ingang is er fietsenstalling. 

Parkeren

Wij verzoeken u om zo veel mogelijk met de fiets te komen i.v.m. beperkte parkeerplaatsen en om verkeersopstoppingen te voorkomen. Mocht u met de auto komen dan verzoeken wij u om niet vlak bij de ingang te parkeren. Dit is vaak de oorzaak van opstoppingen en gevaarlijke situaties. 

Ophalen

Als u kinderen van bekenden mee naar huis neemt, zorg er dan voor dat de ouders op de hoogte zijn. Dit voorkomt onzekerheid en onrust. 

Faciliteiten

Tenten

Doedorp heeft op het terrein meerdere tenten staan. De tenten dienen als schuilplek bij regen, schaduw bij veel zon en als verzamelplek. Daarnaast worden een aantal tenten gebruikt voor verschillende activiteiten zoals knutselen en spelletjes. Zo blijven ook de activiteitenhoeken droog en wordt het materiaal beschermt. 

Sanitair

Bij Doedorp maken we gebruik van toiletcabines. Deze worden dagelijks schoongemaakt en regelmatig geleegd en gereinigd. 

Veiligheid

Tijdens Doedorp is het terrein bereikbaar voor noodgevallen op telefoonnummer 0316-79 45 41.

EHBO

Er is een continu bemande EHBO-post op het terrein. Er zijn dagelijks meerdere gediplomeerde EHBO’ers op deze post en op het terrein aanwezig. 

Mocht uw kind medische bijzonderheden hebben zoals allergieën, vermeld dit dan duidelijk op de kaart van uw kind. Wij kunnen hier dan rekening mee houden. Indien uw kind tijdens Doedorp medicijnen dient te gebruiken, vermeld dan altijd het soort medicatie, de dosering en het tijdstip van inname op de kaart. Eventueel kunt u de medicijnen van uw kind inleveren bij de EHBO-post. Dan zorgen de EHBO’ers ervoor dat uw kind hun medicatie tijdig inneemt. 

Brandveiligheid

Het terrein van Doedorp is voorzien van brandblussers, nooduitgangen en plattegronden met vluchtroutes. Daarnaast zijn er tijdens Doedorp meerdere BHV’ers aanwezig die hier zicht op houden en in nood kunnen handelen.

Plattegrond Doedorp terrein