Publicatieplicht

Een ANBI is verplicht om de volgende gegevens te publiceren op een website:

Naam van de instelling:
Stichting Doedorp

RSIN of fiscaal nummer:
864604877

Contactgegevens van de instelling:
[email protected]
0316-79 45 41

Duidelijke beschrijving van de doelstelling:

Doedorp is een jaarlijks evenement aan de Breuly gericht op kinderen van 4-12 jaar.
Kinderen komen bij ons timmeren aan hutjes, proefjes doen, broodjes bakken, escapen, knutselen, handelen, gamen en veel meer. Voor kinderen van 4 en 5 jaar hebben we een speciale wijk, daar kunnen kinderen spelen, springen op de springkussens en veel meer. We willen zorgen dat ieder kind een toffe week heeft in de zomervakantie, dus ook voor kinderen met een Gelrepas is er een kosteloos plekje. Dit jaar is het thema Jungledorp. Kom jij een kijkje nemen en als avontuur de Doedorp jungle ontdekken?!

Ook voor de vrijwilligers proberen we er een geweldige tijd van te maken. Denk aan gezellige middagen en avonden, een vrijwilligersspel en meerdere activiteiten waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn.
Iets voor jou? Geef je op via het formulier onder aan de pagina!

Functies en namen van de bestuurders:

Voorzitter – Joost Bernardus Johannes Antonius Alberts
Secretaris – Julia Veltman
Penningmeester – Vera Barendregt

Beloningsbeleid:

Stichting Doedorp wordt volledig gedraaid door vrijwilligers. Geen enkele vrijwilliger geniet van financiële beloning buiten vergoeding van gemaakte kosten om. Dit is vastgelegd in de statuten van Stichting Doedorp.

Verslag van de uitgeoefende activiteiten:

Stichting Doedorp is opgericht op 5 december 2022. Dit maakt dat dit de eerste keer is dat het evenement Doedorp georganiseerd wordt als zelfstandige stichting. Hierdoor is er nog geen verslag van uitgeoefende activiteiten voor het jaar 2022.

Financiële verantwoording:

Stichting Doedorp is opgericht op 5 december 2022. Dit maakt dat dit de eerste keer is dat het evenement Doedorp georganiseerd wordt als zelfstandige stichting. Hierdoor is er geen financiële verantwoording voor het jaar 2022.

Verdere documenten: