Organisatie

Vrijwilligers

Doedorp wordt verzorgd door alleen maar vrijwilligers. Wel meer dan 100! Onze vrijwilligers zorgen tijdens Doedorp voor begeleiding, veiligheid en natuurlijk heel veel plezier. Onze vrijwilligers bestaan uit mensen met uiteenlopende achtergronden zoals de gezondheidszorg, kinderopvang, onderwijs, ICT, handel- en dienstverlening, media en communicatie, techniek, toerisme, transport & logistiek, horeca en de culturele sector. Iedereen blinkt ergens in uit en zo ook bij Doedorp.

Werkgroep

Doedorp is maar 1 week in de zomervakantie, maar om dit te regelen hebben we een werkgroep. De werkgroep heeft uitvoerende taken zoals het regelen van sponsoring, materiaal, vergunningen, nieuwe vrijwilligers en nog meer. Er komt best veel bij kijken. Buiten de werkgroep helpen veel andere vrijwilligers met de voorbereidingen van Doedorp. De werkgroep bestaat uit de volgende leden: 

Taken Vrijwilliger
Financiën & veldcoördinator Kim Alberts
Gemeente & Logistiek  Dylan de Vos
Sponsoring  Wietske van der Sterren
Vrijwilligerscoördinator & veldcoördinator Cenna Doornbos
Vrijwilligerscoördinator Jordy Verweijen
Externe communicatie Mandy Betlem
Algemene zaken Sander de Koning

Het bestuur

Het bestuur heeft een controlerende rol binnen Stichting Doedorp. Deze rol bestaat uit adviseren, het goedkeuren van belangrijke stukken en begrotingen, en ingrijpen/ondersteunen indien er probemen zijn waar de werkgroep zelf niet uit komt. Het bestuur bestaat ui de volgende leden:

Taak Bestuurslid
Voorzitter Joost Alberts
Secretaris Julia Veltman
Penningmeester Vera Barendregt
Algemeen bestuurslid Frans van der Sterren
Algemeen bestuurslid Eva Stronkman

Subsidie en sponsoring

Doedorp wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van gemeente Zevenaar. Daarnaast zijn er bedrijven die direct of indirect Doedorp sponsoren door bijvoorbeeld hout, diverse materialen en voedsel ter beschikking te stellen. Doedorp heeft deze sponsoring nodig om Doedorp elk jaar weer goed neer te kunnen zetten. Wilt u Doedorp sponsoren in de vorm van een (materiële) donatie? Mail ons dan via [email protected]

Verzekeringen

Stichting Doedorp is WA verzekerd. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor de door u of uw kind veroorzaakte schade. Hiervoor dient u uw eigen WA-verzekering aan te spreken.